slo slo slo
logo

Najem prostrov

Ponujamo nekaj prostorov za vašo družbo in za različne priložnosti!
Za najem prostorov je potrebna predhodna najava.

KOZOLEC

Nahaj se ob Razglednem stolpu. Postavljen je bil leta 2015.
Primeren je za večje prireditve oz. zaključene družbe (rojstni dnevi, koncerti, razne prireditve, abrahami). Postavljen je oder in kamin, ki je na voljo vsem, ki bi ga lahko na kakršenkoli način uporabili. Sprejme cca. 100 gostov pod streho in cca. 60 gostov na terasi. Najem možen od spomladi do jeseni oz. odvisen od vremena in temperatur.

PROSTOR oz. LOKAL V HIŠI

Primeren je za manjše prireditve oz. zaključene družbe (rojstni dnevi, koncerti, razne prireditve, abrahami). Sprejme lahko cca. 35 gostov. Najem možen celo leto.

JELENJI KOTIČEK

Primeren je za večje prireditve oz. zaključene družbe (pohodniki, jahači, lovci, rojstni dnevi, koncerti, razne prireditve, abrahami). Prostor ima velik šank, narejen iz več kot sto let starega hrastovega lesa, ob katerem se lahko okrepčate, poizkusite naše dobro vino, ki je bilo tudi letos ocenjeno z zlato medaljo. Sprejme cca. 50 gostov pod streho. Najem možen celo leto. Ogled trofej iz lastne obore.

PIKNIK PROSTOR POD LIPO

V naravi, od koder se vidi velik odprt kamin iz katerega zadiši po naših specialitetah iz žara, odojek, izpod peke. Tudi domači kruh, ki ga imajo gostje zelo radi. Vse to se nahaja pod več kot sto let staro lipo, kjer ni nikoli prevroče, tudi ob najhujši vročini, se da zdržati v njeni senci.

PROSTOR ZA JAHANJE

Zelo primeren je tudi za izlete s konji. Le te lahko pustite pri kozolcu in se brez skrbi okrepčate, saj bodo živali na varnem in ne bodo prestrašene. V kratkem tudi možnost jahanja za otroke.

OBORA JELENOV/DIVJADI

Jeleni, damjaki, mufloni.

2017© Plački vrh pri Stolpu

Facebook